RESTAVRACIJA

Uživajte v dobri hrani in dobri družbi v Alp hotelu v Bovcu.

V hotelu se zelo trudimo približati naše goste z bovško kulinariko. Iz našega pestrega polpenziona boste lahko izbirali med najboljšimi bovškimi jedmi, ki so obarvane z italijansko tradicionalno kuhinjo in oplemenitene z domačnostjo naših kuharjev in kuharic. V naši restavraciji vam ponujamo samopostrežne menije kot tudi obsežen à la carte meni. Vabimo vas, da razvajate svoje brbončice z nami.

Zajtrk: od 7h do 10h
Večerja: od 19h do 20.30h

ZAJTRK

Zajtrk je vedno vključen v ceno sobe. Za vse zunanje goste pa z veseljem nudimo tudi jutranjo ponudbo, kjer se boste v lepem ambientu naše restavracije lahko sprostili in dodobra najedli.

VEČERJA

Nudimo vam bivanje s polpenzion paketom kjer boste deležni razvajanja s strani naše kuhinje. Kuhinja vam ponuja pestro kulinarično izbiro bovških in slovenskih jedi obarvanih z italijansko tradicionalno kuhinjo. V primeru večje skupine lahko organiziramo tudi dodatna kosila za vse posameznike.

A LA CARTE

Z veseljem vas vabimo, da preizkusite tudi našo A la carte ponudbo. Trudimo se, da delamo na kvaliteti in vam s tem nudimo najboljšo izkušnjo v mestu. Uživajte na naši letni terasi in se sprostite v prijetnem ambientu, ki ga nudita pogleda na gore in sam center mesta. Pustite se počutit kot v raju, saj si na oddihu tudi to zaslužite.

Prosimo, pokličite pred prihodom za podrobnosti ali nas obvestite o prehranskih zahtevah. Tel: +386 5 388 40 03

ŽELITE REZERVIRATI SOBO?