WELLNESS

Alpski wellness center
CENIK

Alpski wellness center je kraj, kjer zdraviš dušo in telo.

Privoščite si edinstveno izkušnjo v eni izmed naših savn. Nudimo turško- hamam, klasično finsko savno in infrardečo savno.

Hamam imenujemo turško oziroma orientalsko kopel. To je turška savna, ki z paro in zelišči ne očisti le telesa, ampak je pravi praznik za dušo.

Sproščanje velja za pomemben dejavnik dobro premišljenih konceptov zdravljenja. Zato blaga infrardeča površinska savna intenzivno obseva in greje telo. Priporočljiva je za vse ki ne prenesejo visoke temperature. Enak način sevanja se uporablja tudi pri fizioterapijah saj blagodejno vpliva na sproščanje mišic.
Finska savana je lesena kabina v kateri so klopi za sedenje ali ležanje. Savna se segreva z električno pečjo z vulkanskim kamenjem. Ogrevamo jo na visoko temperaturo med 70 in 110 stopinj Celzija in vsebuje nizko zračno vlago med 20 in 25%.
Učinek masaže ni zgolj dobro počutje in fizično zdravje, ampak se odraža tudi v duševnem ravnovesju. Z masažo zmanjšujemo stres, lajšamo bolečine in ugodno delujemo na emocionalno stabilnost ljudi. V Alpskem wellness centru vam nudimo posebno gorsko manualno masažo (30 min) ali pa relax Alpsko masažo (50 min.)

Pokličite za rezervacijo. Tel.: +386 5 38 84 000 Email: info@hotel-alp-bovec.com

ŽELITE REZERVIRATI SOBO?